طرز تهیه حریره بادام خوشمزه و مقوی برای بچه ها

به گزارش فروشگاه کامپیوتر، به عنوان یک مادر بعد از این که نوزاد به سن شش ماهگی که زمان خوردن غذای کمکی است برسد، شاید بزرگ ترین دغدغه تان این باشد که چه غذایی در رژیم غذایی کودک تان قرار دهید تا علاوه بر این که راحت هضم گردد، مقوی بوده و رشد جسمی و ذهنی او را تامین کند. حریره بادام یا فرنی بادام یکی از غذاهای سنتی ایرانی است. در گذشته که غذاهای آماده کم تر بوده فرنی بادام را به عنوان غذای کمکی به کودک می دادند. به غیر از غذای کودک این غذا برای بزرگسالان و افرادی که در معرض پوکی استخوان هستند فوق العاده است. بنابراین این غذا را در رژیم غذایی تان به عنوان عصرانه یا حتی در ماه رمضان به عنوان افطاری میل کنید. در ادامه به خواص و طرز تهیه حریره بادام خواهیم پرداخت.

طرز تهیه حریره بادام خوشمزه و مقوی برای بچه ها

از خواص این غذا می توان به منبع غنی از ویتامین ها به خصوص ویتامین E، کلسیم، پتاسیم، آهن و منگنز اشاره نمود که برای رشد و استحکام استخوان کودک فوق العاده است و از پوکی و نرمی استخوان جلوگیری می نماید. فرنی بادام باعث افزایش انرژی کودک شده و وزن او را بالا می برد.

مواد لازم برای تهیه حریره بادام

  • بادام شش عدد
  • شیر پرچرب کاله خرید آنلاین نصف پیمانه
  • آرد برنج یک قاشق غذاخوری
  • شکر به اندازه لازم
  • آب به اندازه لازم

طرز تهیه حریره بادام

مرحله اول

برای آغاز بادام ها را با نصف لیوان آب داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب به جوش آید. بعد از جوش آمدن آب حدود 40 ثانیه صبر کنید و بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید. بادام ها را با آب سرد آبکشی کنید.

مرحله دوم

پوست آن ها را بگیرید و همراه شکر و 5 قاشق آب داخل مخلوط کن برقی بریزید تا کاملا یکدست شده و شبیه شیر گردد. مخلوط را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید.

شیر را هم اضافه کنید و روی حرارت حریره را مرتب هم بزنید. آرد برنج را در شیر حل کنید و آنقدر به همزدن ادامه دهید تا غلظت حریره مثل ماست گردد.

مرحله سوم

قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا حریره خنک گردد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه حریره بادام خوشمزه و مقوی برای بچه ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حریره بادام خوشمزه و مقوی برای بچه ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید