طرز تهیه سس برای غذای ژاپنی

به گزارش فروشگاه کامپیوتر، در رستوران های ژاپنی غذایی به سبک هیباچی بسیار مرسوم است که با یک سس خوشمزه و خاص سرو می گردد. این سس در رستوران های ژاپنی سرو می گردد اما تهیه آن در منزل نیز کار دشواری نیست. این سس خامه ای، بسیار خوش طعم و فوق العاده است و پس از چشیدن آن حتما خودتان نیز به این را اعتراف خواهید کرد. اگر شما هم مایل هستید که طعم این سس خوشمزه را در منزل بچشید، در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه سس برای غذای ژاپنی

مواد لازم برای تهیه سس برای غذای ژاپنی

  • سس مایونز کاله خرید آنلاین یک و یک چهارم فنجان
  • آب یک چهارم فنجان
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق چای خوری
  • کره کاله خرید آنلاین یک قاشق غذاخوری
  • پودر سیر یک قاشق چای خوری
  • شکر یک قاشق چای خوری
  • پاپریکا نصف قاشق چای خوری
  • فلفل هندی یک چهارم قاشق چایی خوری
  • سرکه سیب یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس برای غذای ژاپنی (یا دریایی)

همه مواد را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا رب گوجه فرنگی در تمام آن ها حل گردد. سس را به مدت 6-24 ساعت در یخچال قرار دهید.

سس را با غذای ژاپنی مورد علاقه تان سرو کنید و لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سس برای غذای ژاپنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس برای غذای ژاپنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید