9 تغییر که با نخوردن گوشت قرمز در بدن رخ می دهد

به گزارش فروشگاه کامپیوتر، گوشت قرمز سرشار از کالری است. با حذف کردن آن از رژیم غذایی خود متوجه خواهید شد که چقدر لاغرتر شده اید. بسیاری از تکه های گوشت پروتئینی بیش از اندازه مورد احتیاج بدن دارند. اما در صورتی که گوشت قرمز نخوریم چه اتفاقی برای بدنمان می افتد؟ در این مطلب قصد داریم به آنالیز اتفاق هایی که با نخوردن گوشت قرمز برای بدن رخ می دهند بپردازیم.

9 تغییر که با نخوردن گوشت قرمز در بدن رخ می دهد

85 گرم گوشت گوساله حدود 170 کالری دارد اما پروتئین غلات حدود 100 کالری است. ممکن است در ابتدا تفاوت چشمگیری به نظر نیاید اما به مرور زمان این تفاوت تعیین می گردد. آنالیز ای که در سال 2015 در مجله General Internal Medicine انجام شد نشان داد افرادی که رژیم گیاهخواری دارند، وزن بیشتری در مقایسه با افرادی که رژیم غیرگیاهخواری دارند از دست می دهند. بعلاوه افراد گیاهخوار وزن بیشتری را در مقایسه با افرادی که همچنان از تخم مرغ و محصولات لبنی استفاده می نمایند از دست می دهند. در ادامه اتفاق هایی که در صورت نخوردن گوشت قرمز رخ می دهند را آنالیز نموده ایم.

1. بدنتان کمتر اسیدی خواهد بود

بدن های سالم به توازن PH خوبی احتیاج دارند. اما بیشتر رژیم های غذایی راحت تازه از غذاهای اسیدی از جمله گوشت قرمز تشکیل شده اند. گوشت قرمز بار اسیدی بالایی در بدن برای جذب و خنثی سازی فراوری می نماید. علاوه براین اسیدی بودن بالای بدن، محیط عالی ای را برای بیماری ها فراهم می نماید. در صورتی که استرس و خواب کم را هم به این ترکیب اضافه کنید مقاومت بدن را در برابر بیماری هایی مانند سرطان و دیابت بسیار کاهش داده اید.

2. احساس نفخ کمتری خواهید داشت

بدن گوشت قرمز را آهسته تر از سایر گوشت ها هضم می نماید به همین علت ممکن است پس از خوردن شام استیک احساس یبوست، درد شکمی و نفخ داشته باشید. با وجود اینکه درست پس از قطع مصرف گوشت قرمز ممکن است دچار سوء هاضمه شوید اما این در نتیجه خوردن غذاهای سالم و سرشار از فیبر است. در بلند مدت باکتری های سالم را به سیستم گوارش خود اضافه می کنید که التهاب کل بدن را کاهش داده و باعث می شوند احساس نفخ کمتری داشته باشید. در واقع در مطالعه ای که مجله Nutrition Research منتشر شد این نتیجه به دست آمده بود که گیاهخواران التهاب کمتری نسبت به گوشت خواران دارند.

3. پوست بهتری خواهید داشت

داشتن پوست شفاف از درون بدن شروع می گردد. خوردن میزان زیاد میوه ها و سبزیجات که دارای ویتامین هایی مانند A، C و E هستند باعث مبارزه با رادیکال های آزاد مولد لک پوست می گردد.

4. سطح کلسترول بدن کاهش می یابد

با نخوردن گوشت قرمز میزان چربی های اشباع که با سطوح بالای کلسترول مرتبط است کاهش می یابد. انجمن قلب آمریکا توصیه می نماید بیشتر از 5 تا 6 درصد از کالری های روزانه خود را از چربی های اشباع تغذیه نکنید. این تعادل خطر داشتن کلسترول بالا که منجر به ایجاد پلاک در دیواره رگ ها می گردد را کاهش می دهد. این تجمع آتروسکلروسیز نامیده می گردد که می تواند منجر به بیمارس عروق کرونری، حمله قلبی، سکته یا سایر بیماری های قلبی گردد.

با وجود اینکه کلسترول بالا می تواند به ژن مرتبط باشد اما عدم مصرف گوشت قرمز به مدت طولانی می تواند سطح کلسترول بدن را کاهش دهد.

5. خطر ابتلا به سرطان ها کاهش می یابد

با کنار گذاشتن گوشت گوساله خطر ابتلا به سرطان روده (به ویژه در صورتی که در خانواده شما وجود داشته باشد) را کاهش دهید. رژیم های غذایی ای که چربی های اشباع زیادی دارند منجر به ایجاد التهاب زیادی در بدن می شوند و التهاب روده با سرطان روده ارتباط مستقیمی دارد.

در سال 2015 سازمان دنیای بهداشت گوشت قرمز را یکی از عوامل سرطان زا معرفی کرد. گزارش های زیادی مبنی بر این موضوع وجود دارند که خوردن میزان زیاد گوشت قرمز با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده مرتبط است.

مطالعه ای که در سال 2019 در مجله بین المللی Epidemiology انجام شد به این نتیجه رسید که خوردن حدود 76 گرم گوشت قرمز در روز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را در مقایسه با مصرف 21 گرم گوشت قرمز در روز 20 درصد افزایش می دهد.

پختن گوشت قرمز در دمای بالا فراوری ترکیبات مختلفی که باعث سرطان روده در افرادی که سابقه خانوادگی دارند را تحریک می نماید. گوشت قرمز فرآوری شده و دارای مواد نگهدارنده مانند هات داگ و سوسیس نیتریت هایی دارند که منجر به ایجاد سرطان می شوند.

6. دچار کمبود بعضی مواد مغذی خواهید شد

با وجود اینکه جبران کردن پروتئین ممکن است اما بعضی مواد مغذی به صورت عمده از گوشت قرمز وارد بدن می شوند و در صورت عدم جبران کمبود آن ها را پیدا خواهید کرد. یکی از اصلی ترین مواد مغذی ویتامین B، عمدتا ویتامین B12 و بعلاوه آهن معدنی است. سایر منابع ویتامین B12 توفو، سویا، ماهی، پنیر و تخم مرغ هستند. بعضی کارشناس ها همچنان توصیه می نمایند که برای اطمینان مکمل مصرف کنید.

بسیاری از افراد حتی آن هایی که گوشت قرمز مصرف می نمایند کمبود منیزیم دارند. علت این موضوع این است که امروزه منیزیم خاک کم است و رژیم های گیاهی دیگر حاوی این ماده غذایی ارزشمند نیستند. حتی گوشت ها هم به قدر کافی منیزیم ندارند زیرا گاوها هم در مراتعی که تغذیه می نمایند به میزان کافی منیزیم دریافت نمی نمایند. بنابراین مکملی که دارای منیزیم و ویتامین دی است را بخورید. علاوه بر این پروبیوتیک ها که باکتری های مهمی را برای یاری به گوارش و جذب غذا فراوری می نمایند را را هم به رژیم غذاییتان اضافه کنید.

7. خطر ابتلا به بیماری های جدی کاهش می یابد

حذف گوشت قرمز از منوی غذا می تواند خطر ابتلا به یک سری بیماری ها را کاهش دهد. گوشت قرمز می تواند حاوی میزان بالای چربی اشباع باشد که با افزایش خطر بیماری قلبی، چاقی و دیابت مرتبط است. مطالعه ای که در سال 2018 در مجله European Heart انجام شد به این نتیجه رسید که مصرف گوشت قرمز ترکیبی را فراوری می نماید که خطر حملات قلبی را افزایش می دهد.

کارنیتین که باعث می گردد بدن تری متیل آمین ان اکسید (TMAO)؛ ترکیبی که به وسیله باکتری ها در شکم فراوری می گردد را فراوری کند با خطر مرتبط است. محققان بر این باور هستند که این ترکیب روی متابولیسم کلسترول بدن تاثیر می گذارد که در نتیجه پلاک های روی دیوارهای رگ های خونی و خطر بیماری های قلبی افزایش می یابد.

افرادی که گوشت قرمز می خورند بعلاوه در معرض خطر بیماری آلزایمر هم قرار دارند. مطالعه ای که در سال 2017 در مجله پزشکی British منتشر شد این ارتباط را ناشی از تجمع بیش از حد آهن موجود در گوشت قرمز دانست.

8. انرژی بیشتری خواهید داشت

انسان برای پر انرژی بودن به قلب سالم، سیستم گوارش سالم و فکر و بدن سالم احتیاج دارد. جایگزین کردن گوشت قرمز با غذاهای سالم تر مانند غلات، چربی های گیاهی، حبوبات، میوه ها و سبزیجات می تواند انرژی را افزایش دهد.

9. به محیط زیست یاری خواهید کرد

پرورش حیوانات برای استفاده از گوشت آن ها برای غذا به زمین، غذا، انرژی و آب بسیاری احتیاج دارد. حدود 51 درصد یا بیشتر گازهای گلخانه ای دنیا به وسیله کشاورزی حیوانات ایجاد می گردد.

این مطلب فقط جنبه آموزش و اطلاع رسانی دارد. پیش از استفاده از توصیه های این مطلب حتما با یک متخصص مشورت کنید. برای اطلاعات بیشتر بیانیه برطرف مسؤولیت فروشگاه کامپیوتر مگ را بخوانید.

منبع: The Healthy

منبع: دیجیکالا مگ

به "9 تغییر که با نخوردن گوشت قرمز در بدن رخ می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "9 تغییر که با نخوردن گوشت قرمز در بدن رخ می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید