طرز تهیه کلم ترش؛ مناسب فصل

به گزارش فروشگاه کامپیوتر، ترشی کلم قرمز یکی از ترکیبات جذابی است که هم در سالاد بسیار خوشمزه است هم به عنوان ترشی کنار غذا.

طرز تهیه کلم ترش؛ مناسب فصل

طرز تهیه:

1. کلم قرمز را در میزان لازم تهیه کنید، آن را خوب بشویید و بعد از اینکه کامل خشک شد به تکه های مساوی خرد کنید تا زیبایی ظاهری داشته باشد.

2. سپس نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا نمک به خرد کلم ها برود.

3. سپس در یک ظرف شیشه ای قرار دهید و آن را پر کنید و سرکه را به آن اضافه کنید.

4. دقت کنید که سرکه تا بالای شیشه را بگیرد و کلم ها بیرون از سرکه نباشند.

5. ظرف های شیشه ای برترین گزینه برای نگهداری ترشی کلم قرمز فوری است؛ به هیچ وجه از ظرف های پلاستیکی استفاده نکنید.

6. از خریدن کلم نصف شده خودداری کنید، زیرا کلم به محض برش خوردن ویتامین C خود را از دست می دهد.

7. کلم قرمز را هنگام مصرف بشویید و از شستن و نگهداری آن خودداری کنید.

8. برای نگهداری کلم قرمز بدون شستن و خرد کردن، آن را در نایلون قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.

9. می توان یک قاشق غذاخوری شکر به کلم قرمز اضافه کرد تا ترشی سرکه را تعدیل کند یا اینکه سرکه را با میزانی آب جوشیده و سرد شده مخلوط کنید.

10. بعضی افراد برای نرم شدن کلم قرمز با میزان کمی آب آن را حرارت می دهند ولی این شیوه رنگ و مزه کلم را تغییر می دهد.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه کلم ترش؛ مناسب فصل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کلم ترش؛ مناسب فصل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید