طرز تهیه گوزلمه اسفناج؛ غذای خوشمزه ترکی

به گزارش فروشگاه کامپیوتر، ترکیه یکی از کشور هایی است که غذا های آن در سراسر جهان از جمله ایران هواداران زیادی دارد؛ غذا هایی مانند بورک، کباب دونر، کمپیر، فاصولیه، کاورما و ... گوزلمه نیز یک غذای ترکی است که با خمیر مخصوص درست می گردد و انواع مختلفی مانند گوزلمه اسفناج، گوزلمه پنیر، گوزلمه سیب زمینی و ... دارد. گوزلمه در ترکی معنای منتظر نباش یا نمان می دهد و علت نامگذاری این غذا به گوزلمه به خاطر سریع آماده شدنش است. در ادامه طرز تهیه گوزلمه اسفناج را خواهید خواند.

طرز تهیه گوزلمه اسفناج؛ غذای خوشمزه ترکی

مواد لازم برای درست کردن خمیر گوزلمه (برای 4 نفر)

خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری

آب 2 لیوان

آرد به میزان لازم

نمک به میزان لازم

مواد لازم برای داخل گوزلمه (برای 4 نفر)

اسفناج نیم کیلو

رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری

روغن مایع 1 قاشق غذا خوری

پیاز 1 عدد

پنیر پیتزا 250 گرم

زمان لازم برای پخت این غذا 2 ساعت

دستور تهیه این غذای ترکی خوش طعم

ابتدا خمیر مایه را با دو لیوان آب درون یک ظرف عظیم بریزید و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید.

نمک و آرد را به آن بیفزایید و خوب آن را ورز دهید. (توجه کنید که خمیر نباید شل باشد، اگر شل بود کمی آرد به آن اضافه کنید.)

پس از اینکه خمیر را خوب ورز دادید روی آن را بپوشانید و آن را 1 ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.

در این مدت به سراغ اسفناج ها بروید، آن ها را خوب بشویید و به اندازه های دلخواه خرد کنید.

اسفناج ها را در قابلمه بگذارید تا کمی بخار پز شوند.

پیاز را ریز خرد و در تابه با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ گردد.

سپس به پیاز ها نمک، فلفل سیاه و رب بزنید و خوب آن را مخلوط کنید.

در سرانجام اسفناج های پخته شده را (بدون آب) به تابه اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه آن ها را تفت دهید.

اکنون کمی آرد روی سطح کار بپاشید و خمیر را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و هر تکه را به یاری وردنه روی سطح پهن و نازک کنید.

روی هر تکه از خمیر کمی از مخلوط اسفناج و روی آن پنیر پیتزا ریخته و آن را بپیچید.

در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد.

وقتی روغن کمی داغ شد خمیر های پیچیده شده را در تابه قرار دهید و دو طرف آن را سرخ کنید.

اکنون گوزلمه اسفناج شما آماده سرو است.

نوش جان ...

سخن آخر

توجه کنید که بعضی برای راحتی کار گوزلمه را با خمیر یوفکا درست می نمایند. گوزلمه را می توانید به عنوان یک عصرانه یا یک وعده غذایی سبک سرو کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه گوزلمه اسفناج؛ غذای خوشمزه ترکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گوزلمه اسفناج؛ غذای خوشمزه ترکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید